OPLEVERING by Annemarieke van Dooren

Vandaag hebben we het eerste gedeelte van dit prachtige kantoorgebouw met showroom opgeleverd! En wat is het mooi geworden! Een pand met heel veel detaillering en mooie materialen. Prachtige cementgebonden gietvloeren, stalen puien, smetloos stucwerk en zwarte interieurbouw…..

annemarieke_van_dooren_architect_modern_kantoorgebouw_oplevering_1.jpg


Werk in uitvoering by Annemarieke van Dooren

De afbouw van een project is een van de leukste fases van een project! Het ontwerp wat je als architect vooraf bedacht hebt begint dan steeds duidelijker zichtbaar te worden en de opdrachtgever wordt dan ook altijd erg enthousiast. Voor dit kantoorgebouw met showroom worden de laatste punten afgewerkt. Binnenkort staat de oplevering gepland.

annemarieke_van_dooren_architect_modern_kantoorgebouw_uitvoering_5.jpg

Foto realistische visualisatie moderne woning / villa by Annemarieke van Dooren

Om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te kunnen laten zien hoe hun droomhuis er in het echt uit komt te zien kunnen we zeer realistische beelden - van zowel het interieur als het exterieur - maken, die er bijna als een foto uitzien. 

Modern en tijdloos ontwerp voor een nieuwbouw woning / villa met gevelstucwerk, gevelstenen en veel natuurlijke lichtinval, door Annemarieke van Dooren Architect te Vessem

Bouwvergunning moderne villa Rotterdam by Annemarieke van Dooren

Vandaag hebben we de vergunning ontvangen voor deze grote villa in Rotterdam. In samenwerking met de architect Bob Manders hebben we de bouwvergunning voor dit project verzorgd. Een prachtige villa die wordt voorzien van een mooie combinatie van materialen: beton met houtstructuur en gevelstukwerk.

1901209_1977210412303117_5007319575064988172_n.jpg

Verbouwing en restyling woning te Udenhout by Annemarieke van Dooren

Ons ontwerp voor een verbouwing en restyling van een woning te Udenhout zorgt ervoor dat het oude huis uit 1962 vrijwel onherkenbaar is en de eerder hokkerige structuur is omgetoverd tot prettige lichte ruimtes die in open verbinding staan met elkaar.

Modern ontwerp voor een verbouwing en restyling van een woning te Udenhout met gevelstucwerk, natuurleien en geslempte gevels, door Annemarieke van Dooren Architect te Vessem