Architectenbureau

Annemarieke van Dooren Architect is een architectenbureau dat u begeleidt van de eerste schets tot aan de oplevering van uw nieuwbouw of verbouwing. Het bureau is gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne woningen en villa's. Door expertise in zowel architectuur, bouwkunde en interieur ontwerpen we tot in detail geperfectioneerde bouwwerken waarbij architectuur en interieur in elkaar overvloeien. Met een internationale ontwerpstijl creëren we minimalistische, tijdloze, maar toch behaaglijke architectuur. Met heldere vormen en gebruik makend van moderne, natuurlijke en stoere materialen.

Gedurende het proces staat u als opdrachtgever centraal. Uw wensen worden zorgvuldig opgenomen in een programma van wensen en eisen, dat wij als basis nemen voor ons ontwerp. Om u volledig te betrekken in het ontwerpproces maken we 3d visualisaties en animaties waarbij u kunt zien hoe uw project er in werkelijkheid uit gaat zien. 

diensten

Annemarieke van Dooren Architect kan het complete traject verzorgen voor nieuwbouw en verbouwingen; zowel de ontwerpfase, de technische uitwerking en het aanvragen van vergunningen maar ook de aanbesteding, esthetische bouwbegeleiding, directievoering en oplevering. Op deze manier kunnen we onze opdrachtgevers compleet ontzorgen. De diensten kunnen ook gedeeltelijk worden afgenomen.

auteursrecht

Op al onze ontwerpen, (bouw) tekeningen en schetsen rust auteursrecht. Dit houdt in dat niemand deze zonder onze schriftelijke toestemming mag gebruiken om er mee te bouwen, ze mag verspreiden of ze mag kopiëren. Het schenden van dit auteursrecht is strafbaar.

Algemene voorwaarden

Voor onze werkzaamheden geldt "De Nieuwe Regeling" (DNR). In de DNR zijn de algemene voorwaarden voor adviseurs van opdrachtgevers vastgelegd.